SAP SAP C_TB1200_07 Certification Exam, Sale Latest Release SAP SAP C_TB1200_07 Dumps Latest Version PDF&VCE

If you are searching for a one-stop solution for SAP SAP C_TB1200_07 exam, this SAP SAP C_TB1200_07 exam sample questions is only the answer you’re looking for. It’s proved that choosing SAP SAP C_TB1200_07 products and services is effective in reducing and save your SAP SAP C_TB1200_07 exam sample questions cost. An expert SAP SAP C_TB1200_07 certified online test might need only a small amount time as you require. FLYDUMPS’S the cause website of your own SAP SAP C_TB1200_07 examination preparation. You will be fully in a position to soak up your SAP SAP C_TB1200_07 test with our https://www.pass4itsure.com SAP SAP C_TB1200_07 exam sample questions. SAP SAP C_TB1200_07 questions and answers for SAP SAP C_TB1200_07 certification exams from FLYDUMPS is the ultimate approach of obtaining success.

Question: 23

Exam Name: SAP Certified Implementation Consultant SAP Business One 2007
Exam Type: SAP
Exam Code: C_TB1200_07 Total Questions: 152

You have issued a Goods Receipt PO. You see that there is an orange link arrow to the left of the Journal Remark field. When you select the arrow, the Journal Entry window opens and displays a journal entry. Why was a journal entry created?
A. If you use perpetual inventory, every document that affects inventory creates a journal entry to reflect the inventory value in the general ledger.
B. This journal entry is created when a business partner is tax liable. When a document containing a tax sum is created, the system automatically creates a journal entry.
C. The journal entry is created when the warehouse used to receive the goods is defined as a drop-ship warehouse.
D. A journal entry is only created when moving average cost is set for your items.
Answer: A

Question: 24
Which of the following statements are true with regards to the information stored in a business partner master record?
A. You can store multiple ship-to and bill-to addresses for a business partner.
B. You can block posting transactions for a customer or vendor by date range.
C. You can create relationships between your customer and vendor business partners.
D. You can store multiple contact persons for a business partner.
E. You can view all the sales documents for the business partner by clicking the Details section of the business partner master record.
Answer: A, B, C, D, E

Question: 25
Which statements about drop shipment procedures are correct?
A. You first define a warehouse as a drop shipment warehouse. When you create a sales order for this warehouse, a new screen opens allowing you to create a purchase order for the items from the drop shipment warehouse.
B. You flag the indicator “Purchase order” for the items in the sales order that are to be delivered as drop shipment items. A purchase order is automatically created for this item and no inventory transaction is created.
C. You use the order document type “drop shipment”. You select the item and after having saved the document, you can create a purchase order for the relevant vendor. The system then defaults to the preferred vendor for the item.
D. You first define a warehouse as a drop shipment warehouse. This warehouse can be selected in the documents but no inventory transaction takes place in this warehouse.
E. You flag the indicator “Drop Shipment” for each item in the sales order that is to be delivered as a drop shipment item. A purchase order is automatically created for the item and no inventory transaction is created.
Answer: A, B, C, D, E

Question: 26
One of the items has a definition of 10 in the ‘Factor 2’ field on the ‘Purchasing Data’ tab page in the item master. When I enter a purchase order and select this item, the system automatically proposes 10 in the ‘Quantity’ field. The problem is that if I change the value in the ‘Quantity’ field, the system does not multiply the value I type by 10, but leaves it unchanged. What can I do to ensure that the system automatically multiplies the value I enter by 10?

Exam Name: SAP Certified Implementation Consultant SAP Business One 2007
Exam Type: SAP
Exam Code: C_TB1200_07 Total Questions: 152

A. To change the quantity in the purchase order, while maintaining the automatic calculation, double-click the row number of an item to display all the fields of the row in a separate window. In the ‘Factor 1’ field, enter the relevant quantity. The system now multiplies the value from factor 1 by the value 10 from the item master.
B. Open the item master and enter the relevant quantity in the ‘Factor 2’ field on the ‘Purchasing Data’ tab page. Open the purchase order and select the item. The system now automatically displays the value that you entered in the ‘Factor 2’ field.
C. For the purchase order, mark the ‘Factor 1’ field in Form Settings as visible. The ‘Factor 1’ field is now displayed in the ‘Purchase Order’ window. Type the required quantity for this item in this field. The system now multiplies the value from ‘Factor 1’ by the value 10 from the item master.
D. In the purchase order, show the ‘Factor 2’ field and flag the active box. The ‘Factor 2’ field is now displayed in the ‘Purchase Order’ window. Type the required quantity for this item in this field. The required quantity is now multiplied by the value 10 from the ‘Factor 2’ field from the item master.
E. It is not possible to change the quantity of an item with a definition of factors. When you change the quantity in documents containing such items, the system then ignores both the factors defined in the item master record and the factors related only to the value the user enters.
Answer: A, B, C, D, E

Question: 27
Lisa from World Express wants to display all open purchase orders for a specific vendor. What should she do?
A. Click the Drag Relate tab, open the business partners list, select the vendor, and drag the vendor code to the ‘Purchase Order’ and use the filter to show just open purchase orders.
B. Run the sales analysis. Select a salesperson and flag the annual report checkbox.
C. Call up the Open Items List report and choose ‘Open Purchase Orders’. Sort the list by vendor to display all purchase orders for a particular vendor.
D. Access the business partner master of the vendor. From there, navigate to the items list of the vendor and display all open items.
Answer: A, B, C, D

Question: 28
In goods receipt postings for inventory items, how does the system determine which inventory account to use?
A. Based on the warehouse to which the goods receipt is posted.
B. Based on the G/L accounts defined in the item master.
C. Based on the business partner master record that is specified in the document.
D. Based on the combination of document type and warehouse to which the goods receipt is posted.
E. Based on the user parameters.
Answer: B

Question: 29
You have set up a warehouse as a drop ship warehouse. Which statement about this warehouse is correct?
A. Other goods receipts can be posted in inventory management but no goods receipts for purchase orders.
B. Deliveries can be posted from the warehouse. No goods receipts can be posted.

Exam Name: SAP Certified Implementation Consultant SAP Business One 2007
Exam Type: SAP
Exam Code: C_TB1200_07 Total Questions: 152

C. This warehouse can be selected as the recipient warehouse for stock transfers. The warehouse cannot be used as the issuing warehouse.
D. This warehouse cannot be used as the issuing or the recipient warehouse for inventory transfer documents.
Answer: D

Question: 30
What does the pick list contain?
A. The pick list contains items that can be selected for picking as well as items that have already been picked. The appropriate status is assigned to each item.
B. The pick list contains only items which have not been partially or completely picked.
C. The pick list contains all previously picked items with the status “Complete” or “Partially picked”. The pick list is used to control the completed picking.
D. The pick list is generated per order and contains all the items in an order. The pick list is a prerequisite for generating a delivery.
Answer: A

Question: 31
You are working in the warehouse and use the pick and pack process to select the goods for delivery to your customers. Which of the following statements about picking and packing with the SAP Business One system are correct?
A. Picking must take place for each order before a delivery can be generated.
B. Packing can only take place after picking has been completed for all items in an order.
C. The Delivery serves as a document where you can enter the packing information.
D. Picking takes place based on deliveries that have already been generated. The deliveries are then packed in an appropriate packing material.
E. The available stock in the relevant warehouse is checked in the Pick and Pack Manager. You can only pick an item if sufficient stock is available in the warehouse.
Answer: A, B, C, D, E

Question: 32
Jane from Pink Industries wants to select certain sources for a MRP run. In the MRP Wizard, which of the following options can she consider as the data source for the MRP run?
A. Purchase orders
B. Quotations
C. Sales Forecast
D. Production orders
E. Sales opportunities
Answer: A, B, C, D, E

Question: 33
The MRP run generates recommendations for either purchase orders or production orders for an item. This depends on:
A. The entry in the field ‘Procurement Method’ of the item master record.
B. The entry in the ‘Scenario Details’ in the MRP Wizard.
C. The entry in the field ‘Item Type’ of the item master record.
D. The entry in the field ‘Planning Method’ on the Inventory tab in General Settings.

Exam Name: SAP Certified Implementation Consultant SAP Business One 2007
Exam Type: SAP
Exam Code: C_TB1200_07 Total Questions: 152

Answer: A

Question: 34
Mike from Miller Inc. wants to use MRP to always generate orders for a certain item in multiples of 10. Can you define a lot size for an item for the MRP run?
A. You can define the lot size in the scenario details screen of the MRP Wizard.
B. You can define the lot size in the item master record on the Planning Data tab.
C. You cannot define lot sizes for the MRP run in the SAP Business One system.
D. You can define lot size in the bill of materials.
Answer: B

Question: 35
Which of the following answers gives a complete list of possible business partner master types?
A. Vendors and customers
B. Customers and leads
C. Vendors, customers and leads
D. Vendors, customers and employees
Answer: C

Question: 36
Jim from Simons Inc. works in the purchasing department. Explain to him what happens once a goods receipt document has been added based on a purchase order.
A. The system creates an accounting transaction to record the change in inventory value.
B. A link to an A/P Invoice is created.
C. Stock levels are updated in the system.
D. The purchase order is cancelled.
Answer: A, B, C, D

Question: 37
When you post a goods issue document, which journal entries will be created?
A. The values of the issued goods will be posted to the Inventory account and to the Inventory offset – Increase account.
B. The values of the issued goods will be posted to the Inventory account and the Inventory offset
– Decrease account.
C. The values of the issued goods will be posted to the Inventory account and the Cost of Goods Sold account.
D. The values of the issued goods will be posted to the Inventory account and the Item in Process account.
Answer: B

Question: 38
Jane from Kangoo Industries works in the purchasing department. She wants to know what types of information she can enter in the item rows of a purchase order. You can use the following row types for a purchase order:
A. Text row

Flydumps.com provides you with the most reliable practice exams to master SAP C_TB1200_07 Certification. Our Microsoft questions and answers are certified by the senior lecturer and experienced technical experts in the Microsoft field. These test questions provide you with the experience of taking the SAP C_TB1200_07 actual test.