CA CAT-120 Exams, 100% Pass Guarantee CA CAT-120 Exam Practice PDF Are Based On The Real Exam

Flydumps CA CAT-120 exam questions and answers in PDF are prepared by our expert, Moreover,they are based on the recommended syllabus covering all the CA CAT-120 exam objectives.You will find them to be very helpful and precise in the subject matter since all the CA https://www.pass4itsure.com/CAT-120.html exam content is regularly updated and has been checked for accuracy by our team of Microsoft expert professionals.

QUESTION: 1
Which information can you view using the Summary View tab of the CA Introscope Transaction Tracer? (Choose three)
A. Color codes, which indicate call durations
B. The number of times a URL was accessed
C. The number of milliseconds to complete the call
D. The number of milliseconds required for the fastest call completion
E. The number of transaction components affected, shown using a hierarchical format
Answer: B, C, D

QUESTION: 2
CA Introscope holds historical data in multiple tiers. What is a characteristic of data held in Tier 1?
A. Is used in reporting
B. Is used for incident analysis
C. Is used in capacity planning
D. Is older and configured for lower resolutions
Answer: B

QUESTION: 3
The CA Customer Experience Manager (CEM) Export Tool exports data in which file format?
A. .txt
B. .xls
C. .csv
D. .html
Answer: C

QUESTION: 4
What is the main advantage of modifying the default metric set of a CA Introscope Agent to monitor fewer classes?

A. The Agent can report component activity at a more granular level.
B. A modified metric set creates more visibility for the classes monitored.
C. Agent performance can be improved by minimizing the Agents system overhead.
D. The Agent can report Enterprise Java Bean (EJB) activity at a more granular level.
Answer: C

QUESTION: 5
Which segment of this metric path is referenced by the metric expression of a Metric Grouping? H04|WAS_Node|Server 0|5ervlets|SeatServlet: Stall Count
A. H04|WAS_Node
B. H04|WAS_Node|ServerO
C. WAS_Node|Server 0|Servlets
D. Servlets|SeatServlet:Stall Count
Answer: D

QUESTION: 6
While viewing Investigator, you notice that metric values are acceptable, but you want to determine whether there are any outlying Servlet Response Times exceeding threshold limits. Which Workstation feature enables you to do this?
A. Metric data
B. Boundary Blame
C. View Historical Data
D. Minimum and Maximum Metric values
Answer: D
QUESTION: 7
What is indicated by a simple alert in a yellow state?
A. The simple alert is not matching any metrics.
B. One or more metrics for this alert are beyond the danger threshold.
C. One or more metrics for this alert are beyond the caution threshold.
D. One or more metrics for this alert are within the stated threshold for this alert.

Answer: C

QUESTION: 8
Which defect type will be assigned to a transaction when the request for its HTML component results in an HTTP 500 error?
A. HTTP
B. Server
C. Response
D. Behavioral
Answer: C

QUESTION: 9
Which task can you perform using the Map tab in the Investigator?
A. View AlertMap files.
B. Configure application triage map security.
C. View a graphical depiction of the components that make up your application.
D. View the relationship of the interdependent web services within a Service Oriented Architecture (SOA) environment.
Answer: B

QUESTION: 10
The action which propagates definitions to all Transaction Impact Monitors (TIMs) in a domain is:
A. Configure subnets.
B. Synchronize all monitors.
C. Promote transaction definitions.
D. Configure automatic transaction recording.
Answer: B

QUESTION: 11
CA Introscope collects performance data from applications in a Java Virtual Machine (JVM) or .NET Common Language Runtime (CLR). Which feature of the CA Introscope architecture is responsible for collecting this data?

A. Agent
B. Enterprise Manager
C. Command Line Workstation
D. Environment Performance Agent (EPA)
Answer: A

QUESTION: 12
In the process that defines how the default metrics are generated in CA Introscope, what occurs after an Agent obtains a list of applicable ProbeBuilder Directive (PBD) files from the IntroscopeAgent.profile file and parses their directives?
A. The Agent collects performance and execution data.
B. The Probes report performance and execution data to the Agent.
C. The Agent reports metrics over the network to the Enterprise Manager.
D. The Agent inserts Probes into the Java or .NET classes based on the instructions found in the PBD files.
Answer: D
QUESTION: 13
Which metric type measures the number of requests completed over a period of time?
A. Errors Per Interval
B. Responses Per Interval
C. Average Response Time
D. Approximate Instance Count
Answer: B

Flydumps.com CA CAT-120 Exams, 100% Pass Guarantee CA https://www.pass4itsure.com/CAT-120.html Exam Practice PDF Are Based On The Real Exam
0 practice tests hold the key importance and provide a considerable gain for your knowledge base. You can rely on our products with unwavering confidence; Get the profound knowledge and become a pro with Flydumps.com assistance.