CA CAT-180 Real Demo, Free Download Real CA CAT-180 Exam Demo On Our Store

Flydumps bring you the best CA CAT-180 exam preparation materials which will make you pass in the first attempt.And we also provide you all CA https://www.pass4itsure.com/CAT-180.html exam updates as Microsoft announces a change in its CA CAT-180 exam syllabus,we inform you about it without delay.

QUESTION: 1
Which code calls a web form?

A. Resource ID
B. Resource name
C. Resource pointer
D. Resource reference
Answer: B
QUESTION: 2 When you create configuration items (CIs) for notifications, you distinguish special object contacts from normal ones by using the:
A. number (#) character
B. percent (%) character
C. ampersand (&) character
D. commercial AT (@) character

Answer: D
QUESTION: 3 When implementing an architecture that includes CA Service Desk rl2 with CA Workflow, which default port assignments apply? (Choose two)
A. CA Workflow Tomcat Startup: 8090
B. CA Workflow Tomcat Shutdown: 8095
C. CA Service Desk Tomcat Startup: 5250
D. CA Service Desk Tomcat Shutdown: 9085

Answer: A, B
QUESTION: 4
You need to import string fields, such as organization names, into the CA Service Desk
database. To do this, you will need to convert them to their internal database values.
Which utility enables you to perform this task?

A. pdm_deref

B. pdm_extract
C. pdm_discimp
D. pdm_userload

Answer: A
QUESTION: 5 Level 3 CA Service Desk Analyst, Indira Chopra, resolves a ticket and returns it immediately to single point of contact (SPOC), Cliff Warner. Cliff needs to verify with the user that the issue is resolved and:
A. Ask the end user to close the ticket.
B. Return the ticket to Indira for closure.
C. Close the ticket, which sets it to inactive.
D. Set the ticket to pending in case there are related issues.

Answer: C
QUESTION: 6 Which parts comprise the Central Management Console (CMC) home page? (Choose three)
A. Define
B. Manage
C. Navigate
D. Organize
E. Users and Groups

Answer: A, B, D
QUESTION: 7
Which component has a Willingness Value?

A. Web engine
B. Data extractor
C. pdm_userload input file
D. Database interface (DBI)
Answer: A
QUESTION: 8
Which features characterize CA Workflow? (Choose three)

A. It includes inherent security.
B. It is only used for manual tasks.
C. It is external to CA Service Desk.
D. It is used for well defined processes.
E. Users need to be Analysts in CA Service Desk.

Answer: A, C, D
QUESTION: 9
Which component connects web browsers to the CA Service Desk Object Manager?

A. domsrvr
B. Web Engine
C. Web Screen Painter (WSP)
D. WSP Schema Designer

Answer: B
QUESTION: 10 In a configuration with a Remote Management Database (MDB), what is the preferred requirement for the primary CA Service Desk Server?
A. Single Processor, 2 GHz; 2 GB RAM
B. Dual Processor, 2 GHz; 4 GB RAM
C. Dual Processor, 3GHz; 8 GB RAM
D. Quad Core Processor; 8 GB RAM

Answer: B
QUESTION: 11
Which function can you perform with Web Intelligence?
A. Link reports with other data on the Internet.
B. Create basic reports easily without writing queries.
C. Check that your reports have the appropriate rights set.
D. Obtain greater control over reports by writing advanced queries.

Answer: B
QUESTION: 12
The CA Service Desk Universe supports: (Choose three)

A. security maintenance
B. report server setup only
C. multiple databases and multiple languages
D. data retrieval with knowledgeof the object or database layer
E. job scheduling and linkage of delivered reports to theCA Service Desk user interface

Answer: A, C, E
QUESTION: 13
When you run pdm backup:

A. It shuts down the daemons in UNIX only first.
B. It shuts down the services in Windows only first.
C. It shuts down the daemons in UNIX or the services in Windows first.
D. It does not need to shut down the daemons in UNIX or the services in Windows at any stage.

Answer: A
QUESTION: 14 You need to use a third-party scheduler to archive and purge rules. Which executable do you run?
A. bop_cmd
B. domsrver
C. pdm_backup
D. pdm_discimp

To Read the Whole Q&As, please purchase the Complete Version from Our website.

Trying our product !
★ 100% Guaranteed Success ★ 100% Money Back Guarantee ★ 365 Days Free Update ★ Instant Download After Purchase ★ 24×7 Customer Support ★ Average 99.9% Success Rate ★ More than 69,000 Satisfied Customers Worldwide ★ Multi-Platform capabilities -Windows, Mac, Android, iPhone, iPod, iPad, Kindle
Need Help
Please provide as much detail as possible so we can best assist you.
To update a previously submitted ticket:

Guarantee & Policy | Privacy & Policy | Terms & Conditions
Any charges made through this site will appear as Global Simulators Limited.
All trademarks are the property of their respective owners.

Get yourself composed for Microsoft actual exam and upgrade your skills with Flydumps CA CAT-180 practice test products. Once you have practiced through our assessment material, familiarity on CA https://www.pass4itsure.com/CAT-180.html exam domains get a significant boost. Flydumps practice tests enable you to raise your performance level and assure the guaranteed success for CA CAT-180 exam.