CA CAT-160 Exam Demo, First-hand CA CAT-160 Testing With High Quality

Flydumps CA CAT-160 exam questions and answers in PDF are prepared by our expert, Moreover, they are based on the recommended syllabus covering all the CA CAT-160 exam objectives.You will find them to be very helpful and precise in the subject matter since all the CA https://www.pass4itsure.com/CAT-160.html exam content is regularly updated and has been checked for accuracy by our team of Microsoft expert professionals.

QUESTION: 1
User attribute mapping enables you to:

A. Map policies to different user attributes.
B. Map user groups to different administrator groups.
C. Map user classes to different user attribute names.
D. Map one common name to different user attribute names in different user directories.
Answer: D
QUESTION: 2
Policies can grant access to users based on user information that exists in the user store. The BEST example of that information is:
A. User permissions
B. User profile attribute values
C. The client machine’s IP address
D. CA SiteMinder administrative rights
Answer: B

QUESTION: 3
What are the default session settings in CA SiteMinder? (Choose two)
A. Idle Timeout Enabled
B. Idle Timeout Disabled
C. Max Session Timeout Enabled
D. Max Session Timeout Disabled
Answer: A, C
QUESTION: 4
Which features characterize the J2EE application server agent? (Choose two)
A. Supports IBM WebSphere and BEA WebLogk
B. Protects J2EE application server-based applications
C. Moves the point of trust from the web server to the ERP/CRM server
D. Makes calls to the Event Manager when authentication credentials are provided

Answer: A, B

QUESTION: 5
Which log file holds log records for the CA SiteMinder user interface (UI)?
A. SiteMinder trace log
B. Application Server log
C. SiteMinder web agent log
D. SiteMinder Policy Server log
Answer: A

QUESTION: 6
Two features of global policies are:
A. they are different for each domain and apply to users in all user directories
B. they are different for each domain and apply only to a single user directory
C. they belong to a generic global domain and apply to users in all user directories
D. they belong to a generic global domain and apply only to a single user directory
Answer: B

QUESTION: 7
You successfully install a CA SiteMindcr Web Agent. Then, if you perform the host registration process:
A. A Trusted Host Object is created.
B. A Web Agent Trace File is produced.
C. An Affiliate Agent calls the Policy Server.
D. An Agent Configuration Object (ACO) is updated.
Answer: A
QUESTION: 8
To turn on the tracing facility for all Policy Server actions, you: A. Configure the smtracedefault.txt file.

B. Modify the general_trace.template file.
C. Set the Enable Profiling option on the Policy Server Profiler tab.
D. Configure the Policy Server Management Console logging option.
Answer: C

QUESTION: 9
Which benefits do agent groups provide? (Choose two)
A. Defining by multiple sets of policy objects
B. Verifying tasks in the Web Agent installation more easily
C. Saving time by defining only one policy for all Web Agents
D. Providing resource access to a larger user base by duplicating the resource on many web servers and Web Agents
Answer: C, D

QUESTION: 10
Two important reasons why password policies are necessary are to:
A. Maintain use of valid passwords and disable user accounts.
B. Increase administrative involvement and disable user accounts. C. Disable user accounts and minimize administrative involvement.
D. Prevent access when passwords have expired and ensure users cannot create week passwords.
Answer: D
QUESTION: 11
Two benefits of password services are that they:
A. Provide an additional layer of security, and provide administrators with access to user passwords.
B. Prevent users from selecting their own passwords, and provide administrators with access to user passwords.
C. Provide an additional layer of security, and prevent unauthorized access to resources by disabling accounts that exceed permitted authentication attempts.
D. Prevent users from selecting their own passwords, and prevent unauthorized access to resources by disabling accounts that exceed permitted authentication attempts.

Answer: D

QUESTION: 12
In relation to Agents, what does central configuration indicate?
A. The Web Agent is configured from the Policy Server.
B. The Web Agent is configured from a local configuration file.
C. The Web Agent holds the initialization parameters for trusted hosts.
D. The Web Agent overrides the configuration parameters of trusted hosts.
Answer: A

QUESTION: 13
One of the three cryptographic operating modes for securing CA SiteMinder data is Federal Information Processing Standards (RPS)-compatibility. This mode:
A. Only uses FIPS 140-2 algorithms. B. Is only used for CA SiteMinder rl2.
C. Uses classic CA SiteMinder 6.x cryptography.
D. Is used where version 6.x and rl2 of CA SiteMinder co-exist.
Answer: C
QUESTION: 14
Where are named expressions stored?
A. In cookies
B. In user classes
C. In the policy store
D. In the Administrator Group
Answer: C

Looking to become a certified Microsoft professional? Would you like to reduce or minimize your CA https://www.pass4itsure.com/CAT-160.html certification cost? Do you want to pass all of the Microsoft certification? If you answered YES, then look no further. Flydumps.com offers you the best Microsoft exam certification test questions which cover all core topics and certification requirements.